Iskolánk a 2024-2025. tanévre az alábbi területekre várja a jelentkezőket a rendkívüli felvételi eljárás keretében

 

A jelentkezéshez kérjük juttassa el iskolánkba a jelentkezési lapot, melyet az alábbi link segítségével tölthet le:

  jelentkezési lap a rendkívüli felvételi eljáráshoz.

A beérkezett jelentkezéseket az iskola vezetése hetente bírálja el.

 

Specializált gép- és járműgyártás ágazatban szakképző iskolai 3 éves nappali képzés:

Karosszérialakatos tagozati kód: 0032

Felvehető létszám: 30 fő

Szabad férőhelyek száma: 14

Specializált gép- és járműgyártás ágazat 3 éves képzése, amely szakképzettség megszerzésével zárul.

A karosszérialakatos gépjármű felépítmények javítását, részegységek összeépítését, gépjárművek külső szereléseit végzi. Karosszéria alvázak, önhordó karosszériák húzatópadon történő javítása is az ő feladata.

Ajánlott minden fiatal számára, aki szereti a gépjárműveket, a gépjárművek javítását, szereti a látványos eredményeket, és szívesen részt vesz a végső formák kialakításának folyamatában.

 

Gépészeti ágazatban szakképző iskolai 3 éves nappali képzés

Hegesztő tagozati kód: 0034

Felvehető létszám: 15 fő

Szabad férőhelyek száma: 8

Gépészeti ágazat 3 éves képzése, amely szakképzettség megszerzésével zárul. A hegesztő különálló szerkezeti elemként készült gépalkatrészeket, szerkezeti elemeket egymáshoz rögzít, különféle hegesztési technikák, eljárások alkalmazásával. A hegesztés során a munkadarabokat hővel, nyomással vagy mindkettővel egyesíti oly módon, hogy a munkadarabok között nem oldható fémes vagy nem fémes kapcsolat jön létre. Pontos, önálló szabálykövető magatartással tanulmányozza és értelmezi a munka tárgyára, céljára és a technológiára vonatkozó dokumentumokat. Ismeri és biztonsággal használja a kézi és kisgépes fémalakító műveletekhez használatos gépeket, szerszámokat, mérőeszközöket, védőfelszereléseket.

Ajánlott minden fiatal számára, akit érdekel a kisebb-nagyobb acélszerkezetek, csőhálózatok, tartályok hegesztése, aki szeret alkotni, szerszámokat használni.